Landsdækkende vinduespolering

Vi tilbyder professionel vinduespolering i hele landet med faste intervaller, som er nøje tilpasset dit behov.
Så kan du altid være sikker på at have pæne vinduer.

Derfor er vinduspolering vigtigt

Vinduespolering er mindst lige så vigtigt som den daglige rengøring, fordi du med rene vinduer signalerer, at du har styr på tingene og giver derfor et godt indtryk til omgivelserne. Rene vinduer inviterer solen indenfor, hvilket er med til at skabe optimale arbejdsforhold og dermed gladere ansatte og et bedre arbejdsmiljø.

Derfor skal opgaven løftes af en troværdig og erfaren samarbejdspartner, hvor både pris og kvalitet stemmer. ETL GROUP kan med et professionelt team af erfarne og uniformerede vindusepudsere, tilpasse den rigtige løsning til netop dine ønsker og behov. En ydelsen, som kan udføres til mindst mulig gene, på tidspunkter som passer dig.

Beregn din pris på din næste vinduespolering

Vinduespolering på abonnement

Med et serviceabonnement på vinduespolering kan vi skærer i vores omkostninger ved at inkludere dit hjem i en fast rute. Det betyder, at du kan få vinduespolering til en langt bedre pris, end hvis du skulle bestille en vinduespudser fra gang til gang.

Vi udfører alle typer opgaver

Vi tilbyder mange forskellige løsninger, og vi har helt sikkert også løsningen, der passer til din virksomhed.

Vi bruger kvalitetsprodukter og udstyr, der sikrer dig et perfekt resultat hver gang. Vi råder over et rentvandsystem (Reach and Wash), som er det mest anerkendte vandsystem blandt fagfolk. Vores specialstænger gør, at vi fra jorden kan pudse i helt op til 21 meters højde, så vi i de fleste tilfælde kan spare dig for udgiften til lift, og hvis 21 meter ikke er nok, klarer vi opgaver op til 60 meter med lift uden problemer.

Miljøvenlig løsning - økologisk

ETL GROUP går op i at passe på miljøet. Derfor har vi i 2009 investeret i Reach & Wash anlæg, som er fast monteret i vores vinduespudserbiler. Det gør, at vi har mulighed for at starte dagen ude hos kunden med op til 1500L vand.

Med Reach & Wash efterlades en ren overflade uden brug af kemikalier eller sæbe. Det vil sige, at anlægget er uskadeligt for miljøet. Dette gør det til den mest miljøvenlige vinduespolering på markedet.

Med dette fantastiske system er vi også i stand til at pudse vinduer i op til 21 meters højde. Samtidig er det også helt ideelt til mange andre opgaver, som bl.a. facadevask og skilte m.m. Ved benyttelse af anlægget vil kunden i de fleste tilfælde kunne spare udgiften til liftleje eller spare arbejdstid, som i sidste ende er penge.