Hold dine solceller rene og spar penge

Det er en realitet, at faldende effektivitet er en konsekvens af snavsede og beskidte solceller.
Energien vil nemlig gå tabt i tilfælde af, at solstrålerne ikke rammer solcellerne, fordi panelet ikke er vasket professionelt.

Solcellevask

Selv om mange solcelleanlæg er selvrensende, kan det ikke undgås, at der sætter sig støv, pollen og andet partikel-skidt på panelerne. Dette nedsætter effekten på solcelleanlægget med helt op 30%. Her kan ETL GROUP tilbyde en serviceløsning helt efter dit ønske, hvor vi kommer med fast interval, så du altid får maksimalt udnyttelse af dit solcelleanlæg.

Skånsom rensning af solceller

Til vores solcellevask benytter vi et rentvandsanlæg. Det betyder at vi bruger 100% rent vand, som er specielt renset, så det er fri for kalk, salt og andre urenheder, som findes i normalt postevand. Udover dette er vandet blødgjort, og det betyder, at vandet hurtigere render af solcellerne, så jeres solceller igen kan producere en masse strøm.

Herudover bruger vi til rensningen af solcellerne et børstehoved, som er påført på en vandførende stang. Ved brug af denne kan vi undgå at gå rundt oppe på taget og samtidig får vi mulighed for at fjerne genstridige belægninger på dine solceller. Vi efterlader dine solceller helt rene og blanke.

Vores anbefalinger til solcellevask

Uanset om du selv vælger at udføre en rensning af solceller eller får det gjort et andet sted, så er det vigtigt at være opmærksom på, at dine solceller aldrig må rengøres i solskin, når panelerne er meget varme. Dette kan potentielt ødelægge glasset på grund af høj spænding.